Kantoor

Kantoor

Ralph LENTZ is sinds 1982 advocaat in het Duitstalige gebied van België, met vestiging in 4700 EUPEN, Aachener Straße 70.

Met zijn 30-jarige ervaring leidt hij het kantoor samen met Meester Sarah SCHLENTER en Meester Manon MARGODT.

Alle medewerkers van het kantoor zijn meertalig en kunnen zowel Franstalige als Duitstalige (en Nederlandstalige) dossiers behandelen. Ons team staat dan ook garant voor een competente behandeling van alle zaken in heel België en voor alle Belgische rechtbanken.

Ons kantoor werkt ook samen met buitenlandse advocaten en kan onze cliënten met raad en daad bijstaan in de briefwisseling met deze advocaten. We zijn dus tegelijkertijd een partner op juridisch en taalkundig vlak.

Ons bureau beschikt over de nieuwste technische mogelijkheden voor bureaubeheer en juridisch opzoekwerk. Dankzij deze stevige technische basis slaagt het kantoor er steeds in om de cliënt efficiënt en snel te helpen.

De prioriteit van het team bestaat erin om zo goed mogelijk naar de cliënt te luisteren en samen met hem te zoeken naar de meest succesvolle oplossing voor geschillen.  We trachten onze cliënten steeds vakkundig te adviseren, hun belangen te behartigen en hun rechten krachtdadig te verdedigen.